Behandelingen

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Pedicure behandeling Groningen

nagels knippen nagels frezen eelt verwijderen en frezen evt likdoorn, ingroeiende nagel of kloof behandelen incremen van de voeten met een verzorgende crème 

€28,-

Pedicure behandeling risicovoet (diabetes, reuma)

 ik ben aangesloten bij: Groninger Huisartsen Cooperatie, OIM, AchilleonZorg en Procert. 

€32,-

Pedicure behandeling Winschoten

nagels knippen nagels frezen eelt verwijderen en frezen evt likdoorn, ingroeiende nagel of kloof behandelen incremen van de voeten met een verzorgende crème 

€25,-

Nagelbeugel plaatsten inclusief nacontrole

€17,50

Orthese vervaardigen vanaf

€15,-

Nagelreparatie

Nagelreparatie door middel van een polygel laagje 

€15,-

Gellak inclusief pedicure behandeling

€37,50

Cadeaubonnen verkrijgbaar

Verwen uw partner, vriendin met een cadeaubon voor de pedicure. Tevens leuk om te geven als verjaardagscadeau. 

€5 - €150

Wandel Wol

€ 6,95 per zakje van 10 gram € 9,95 per zakje van 20 gram € 18,95 per zakje van 40 gram.  

€6,95