Medisch pedicure

Er zijn diverse medische klachten die voetproblemen met zich meebrengen. Als medisch pedicure bieden wij behandeling van uiteenlopende voetaandoeningen.

Diabetische voet

Diabetes leidt in veel gevallen tot complicaties aan voeten. Met onze specialisatie Diabetische Voet bieden wij professionele hulp en verzorging. Dankzij onze overeenkomsten met diverse podotherapeuten komen mensen met diabetes in aanmerking voor vergoeding van enkele behandelingen per jaar, afhankelijk van het persoonlijke zorgprofiel. Wij werken samen met de volgende podotherapeuten:

Reumatische voet

Bij reumatische klachten zorgen wij als medisch pedicure voor drukverlichting bij knobbels. Ook kunt u bij ons aankloppen voor gedegen adviezen over materialen en hulpmiddelen. Zo zorgen wij samen zo goed mogelijk voor uw voeten en bestrijden klachten ten gevolge van deze aandoening.

Orthesiologie

Dankzij onze specialisatie in orthesiologie kunnen wij drukplekken aan uw voeten ontlasten. Het gaat hierbij met name om drukpunten aan en tussen de tenen. Daarnaast maken wij ortheses voor het reguleren van de stand van uw tenen, bijvoorbeeld als u last hebt van hamertenen.

Nagel beugel techniek

Hebt u last van ingroeiende nagels?  Dan kunnen in bepaalde gevallen nagelbeugeltechnieken uitkomst bieden. Als medisch pedicure kunnen wij de nagel naar een juiste vorm corrigeren door middel van een op maat gemaakte beugel van metaal of kunststof. Zo reguleren wij de groei van de nagel en verminderen we de druk in de nagelwal.

 Wilt u een afspraak maken? Bel naar 06 - 29160543. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!