Ondersteunende zolen & slippers

Ondersteunende zolen gevel steun aan uw voeten. Zo verbetert de positie van de voeten, wat diverse lichamelijke klachten kan bestrijden en voorkomen. U kunt bij ons terecht voor zowel ondersteunende zolen in uw schoenen als fraaie, modieuze slippers en sandalen met ondersteuning.

IsolePlus levert comfortabele, drukontlastende zolen. De zolen zijn handgemaakt maatwerk.

IsolePlus Basic

De op maat gemaakte InsolePlus Basic drukontlastende zolen bieden de oplossing voor veelvoorkomende voetklachten zoals overmatig callus, likdoorns, wratten, hamertenen, hallux valgus en vermoeide en branderige voorvoeten. U kunt deze ondersteunende zolen dragen in alle schoenen met uitneembaar voetbed.

IsolePlus Comfort

Voor vermoeide voeten bieden wij InsolePlus Comfort, comfortabele zolen die volledig worden gevormd naar het model van uw voeten. Deze zolen, die ook leverbaar zijn met voorvoetsteun, kunt u dragen in bijna alle schoenen.

IsolePlus Simplicity

Wilt u uw voorvoeten ontlasten? De handgemaakte maatwerkzolen InsolePlus Simplicity bieden comfort voor vermoeide en brandende voorvoeten en ontlasten wratten en likdoorns aan de voorvoeten. Dankzij de elegante en flexibele uitvoering passen Simplicity zooltjes in alle schoenen, zelfs in luchtige zomerschoenen.

 Wilt u een afspraak maken? Bel naar 06 - 29160543. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Gebruikt u uw voeten dagelijks intensief? Verzorg ze dan goed!

Doortjes slippers & sandalen

Doortjes slippers en sandalen zien er leuk en modieus uit. En toch zijn het podotherapeutische slippers die bijzonder comfortabel zitten en alle steun bieden die uw voeten nodig hebben. Hebt u steunzolen nodig maar wilt u in de zomer ook graag op slippers lopen? Of hebt u geen steunzolen nodig, maar zoekt u slippers die wat extra steun bieden aan uw voeten? Dan zijn Doortjes Slippers een uitkomst. U geniet volop van de zomer zonder dat u last krijgt van uw voeten, knieën, heupen of rug.

Doortjes website  

Maatwerk slippers en sandalen

Doortjes slippers en sandalen worden volledig op maat gemaakt. Dat begint met het vormen van het ideale voetbed voor uw voeten. Als gespecialiseerd pedicure maken wij hiervoor het ontwerp dat precies past bij uw voeten. Ook het ontwerp van het bandje van de slipper is maatwerk. Zo zitten uw slippers gegarandeerd als gegoten.

Mooie vormen en kleuren

Doortjes slippers en sandalen zijn leverbaar in een grote variatie kleuren en vormen en met diverse versieringen. Zo is niet alleen de pasvorm maatwerk, maar kunt u uw Doortjes helemaal naar eigen smaak samenstellen. Modieus of tijdloos, het alles allemaal mogelijk.

Natuurproduct

Doortjes slippers worden met de hand gemaakt van duurzaam natuurkurk, een verantwoord natuurproduct. Daardoor kunnen ze wat stug aanvoelen als ze nieuw zijn. Maar het natuurlijke product vormt zich helemaal naar uw voeten. Voor u het weet merkt u niet eens meer dat u ze draagt.

 Wilt u een afspraak maken? Bel naar 06 - 29160543. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!